De fotograaf

Wat leuk dat je op mijn site bent beland. Dit betekent dat je waarschijnlijk gaat trouwen en een fotograaf zoekt. Behalve mooie foto’s is een klik met de fotograaf zeker zo belangrijk.
Ik ben Jochem Eerden en woon samen met mijn lieve vriendin Jennifer en mijn prachtige dochters Madelief en Catootje in een oud huis uit 1901 dat ik zelf geheel verbouwd heb. We hebben een lieve, ondeugende teckel Karel.

Ik ben dol op gezelligheid en goede gesprekken, het liefst in combinatie met een hapje en een drankje. In mijn vrije tijd kun je mij veel vinden op het water. Ik heb een oude sloep die ik zelf heb gerestaureerd. In de winter, als ik niet kan varen, maak ik graag meubels en sta ik ook nog een paar dagen op de ski’s.
Fotografie is al meer dan 20 jaar mijn passie, begonnen als hobby en uitgegroeid tot een professioneel resultaat. Ik kijk anders door de lens en zoek altijd naar de juiste compositie. Gecombineerd met mijn technische kennis levert dit mooie, originele foto’s op.

Door mijn ruime ervaring in het werken met mensen, laat ik iedereen snel op zijn gemak voelen. Hierdoor leg ik juist ook de emotie vast. Mijn interesse in fotografie is groot, maar het werken met mensen is waar ik het meest blij van word. Of het nou baby’s, kinderen, zakelijke portretten of een bruidreportage is, ik word er blij van. Ik hou van natuurlijke foto’s en werk het liefst met natuurlijk licht. Mijn foto’s worden altijd subtiel nabewerkt met photoshop/lightroom.

Kijk rustig eens rond op mijn site. Spreekt mijn stijl en werkwijze jou aan? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel 06-23324720! Bezoek ook eens mijn facebookpagina.